Hosting Veilig, snel en betrouwbare hosting.


Hosting

Hosting voor een website komt in vele soorten en maten. Van een simpel pakket tot een pakket voor high traffic doeleinden. Hosting stunters zijn er meer als genoeg, u kunt zelfs op “hosting vergelijk” voor goedkope hosting of zelfs gratis hosting kiezen. Joomla, WordPress of Magento hosting, het kan allemaal. Maar is dit “goedkope” wat u wilt voor de webhosting van uw presentatie op internet? Voor ons telefoonabonnement betalen we over het algemeen genomen meer als nodig, dit omdat we bereikbaar willen blijven. Is dit ook niet zo voor de website van uw onderneming?

Meer uitleg over wat hosting is en inhoud? Klik hier.

Ondersteuning bij hosting

Zolang uw website draait is er niets aan de hand, dit horen we vaak. Maar dient er wat gewijzigd te worden, dan komen de ticket systemen om de hoek kijken, is er kennis en meer nodig om het voor elkaar te krijgen. Een fout is snel gemaakt en de gevolgen kunnen zeer vervelend zijn omdat de website uit de lucht is of fouten bevat. Webhosting gaat in onze ogen verder dan alleen ruimte ter beschikking stellen op een webserver. Vaak ruimte die een limiet kent. Pas als je dit limiet overschrijdt kom je erachter in de vorm van een extra factuur of omdat de website gewoon uit de lucht is omdat het verbruik boven de bundel ligt. Dit is niet wat u wilt, maar dat is wel wat u krijgt als u voor de stunter kiest.

Bekijk onze MKB Hosting en Enterprise Hosting pakketten.

Online e-mail

Geen e-zorgen meer!

Hoe vaak heeft u al niet een probleem gehad met uw e-mail? Misschien is uw laptop wel eens uitgevallen of is er ooit iets mis gegaan met backups van belangrijke data? Met een Hosted Exchange mailbox is dit allemaal verleden tijd. U kunt niet alleen met uw laptop of pc uw e-mail, agenda en contacten bereiken, maar ook via uw smartphone. Alles wordt gesynchroniseert, uw e-mail, agenda en al uw contacten. Er worden dagelijks back-ups gemaakt, onze server zijn redundant uitgevoerd en uw e-mail staat 24/7 tot uw beschikking. Gaat uw laptop, pc of smartphone kapot? Geen zorgen, u koopt een nieuwe logt opnieuw in en u heeft alles weer tot uw beschikking. Gemakkelijker kan niet!

Hosting en hulp

Onze webserver, onze hulp

Wij bieden pakketten aan in verschillende vormen en maten zodat u zelf kunt kiezen welke het beste past bij uw behoeften. Uiteraard kan een van onze specialisten ook advies geven. Dataverkeer, mailboxen, opslagruimte en dagelijkse backups worden allemaal voor u bijgehouden.
Indien u zelf niet zo thuis bent in de IT, maar uw bedrijf toch wel de professionele zorg nodig heeft dan bieden wij zelfs pakketten aan met extra support. Altijd bereikbaar, dat is wat uw wilt voor uw onderneming, online en offline, wij kunnen u deze garantie bieden.

Ondersteuning

Zoek en vind

Met onderstaande zoekveld kunt u door onze hele website heen zoeken.

Go!

Domeinnaam registreren

Met onderstaande zoekveld kunt u de beschikbaarheid van een domeinnaam controleren.

Of

Vraag het ons direct

×

Inloggen ECMS

Heeft u een abonnement op ons CMS?

 

Of

Inloggen Klantenportaal

Inzage in uw facturen, offerte's en lopende projecten.

×