Zoekmachine optimalisatie Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces

Zoekmachine optimalisatie is een proces

Net zoals met topsport heb je een gedegen strategie, werkwijze en uiteindelijk een doel om te bereiken. Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO optimalisatie genoemd, werkt het hetzelfde. Bij de ontwikkeling van veel websites wordt onvoldoende rekening gehouden met de werkwijze van zoekmachines. Wanneer een zoekmachine obstakels of onvoldoende informatie tegenkomt op een webpagina dan wordt deze pagina automatisch slechter gevonden in zoekmachines.

Wat is Zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Met zoekmachine optimalisatie zorgt u ervoor dat u beter gevonden word in de zoekmachines op de trefwoorden waar u op gevonden wilt worden. Het is belangrijk dat uw website goed te indexeren is door de bots van de zoekmachines. De structuur van uw website moet goed in elkaar zitten.

Optimalisatie voor optimaal resultaat

De grootste misvatting die men maakt over zoekmachine optimalisatie is dat het een eenmalige activiteit is. De manier waarop zoekmachines websites indexeren en het algoritme waarmee ze de hoogte in de zoekresultaten bepalen wijzigt continu. Ook concurrentie zit niet stil. Daarom is het belangrijk dat de optimalisatie van de website een proces is en geen eenmalig proces. Wij bieden je een traject waarbij je per maand een laag bedrag betaald. Zo haal je voor een lage investering het meest optimale resultaat.

zoekmachine optimalisatie

Wat kunt u zelf doen?

In het onderstaande filmpje legt Maile Ohye van het tech team van Google in 10 minuten uit hoe u zelf op “eenvoudige” wijze de basis al goed kunt krijgen voor de SEO van uw website.

Please accept preferences, statistics cookies to watch this video.

Hoe gaan we van start met de optimalisatie?

In ons eerste gesprek praten wij over het uiteindelijke doel van de zoekmachine optimalisatie. Waarom wilt u uw website optimaliseren? Richt u zich op de lokale, nationale of internationale markt? Wanneer het doel duidelijk is, maken we een plan om dit doel te bereiken.

Eerst komen we samen tot een lijst met zoektermen en concurrenten waar wij ons op focussen. De zoektermen vormen de basis van de webpagina optimalisatie. Met behulp van uw concurrenten kunnen we een gedegen concurrentieanalyse uitvoeren. Scoort u beter dan de concurrent en zo niet waarom niet?

Slimme code

De broncode van uw webpagina dient ook te voldoen aan de richtlijnen van verschillende zoekmachines om beter gevonden te worden. Wij zetten uw broncode zo op dat het voldoet aan de SEO eisen maar ook bijdraagt een snelle laadtijd!

Vrijblijvend rond de tafel zitten?

Wilt u graag een afspraak maken om eens rond de tafel te zitten?, wij ontvangen u graag voor een vrijblijvende introductie.

Afspraak maken

Veel gestelde vragen

Zoekmachine vriendelijke tips

U hoort zoekwoorden en pagina omschrijvingen juist en uniek in te vullen? Juist! Echter zijn er meer vragen welke nog onbeantwoord blijven voor diverse Webmasters. Wij nemen de tijd om een aantal vragen te beantwoorden..

Is de laadtijd van belang voor de rang van mijn website bij Google?

Ik heb veel afbeeldingen op mijn website gebruikt, kunnen deze nog een bijdrage leveren aan betere vindbaarheid?

Dient mijn website persé te voldoen aan de W3C eisen en standaarden?

Hoe lang duurt het voordat mijn website en de pagina's vindbaar worden in de zoekmachines?

Ondersteuning

Zoek en vind

Met onderstaande zoekveld kunt u door onze hele website heen zoeken.

Go!

Of

Domeinnaam registreren

Met onderstaande zoekveld kunt u de beschikbaarheid van een domeinnaam controleren.

×

Inloggen Klantenportaal

Inzage in uw facturen, offerte's en lopende projecten.

×