Webshop Één webshop voor desktop, tablet en smartphone

Webshop ontwikkeling

Een webshop ontwikkelen omvat veel meer dan het programmeren ervan. Het juist exploiteren van een webshop en gebruik maken van de juiste functionaliteiten is een ondergeschoven kindje bij webshop ontwikkeling. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht hoe u uw producten up-to dat houdt? Of hoe u uw klantgegevens en orders zult bijhouden en verwerken? Of het koppelen met uw administratie? Wij wel! Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos en succesvol online onderneemt, dat is onze visie!

Responsive design

Shops worden bij ons standaard met een responsive ontwerp opgeleverd. In een responsive webshop past je shop zich aan het scherm van de gebruiker aan zodat altijd de informatie die een klant op dat moment nodig heeft leesbaar en werkbaar getoond wordt. Ongeacht het device waarop de site bekeken wordt.

– Één shop voor desktops, tablets en smartphones
– Altijd leesbaar, en bestelbaar op ieder scherm
– Wordt beter gevonden in Google
– Mis geen omzet meer bij smartphone en tablet gebruikers
– 72% van de Nederlanders heeft een smartphone
– 5,6 miljoen tablets in Nederland

responsive webshop

Zoekmachine vriendelijke webshop

Webshops ontwikkeld door internetbureau Eclipse Design worden zoekmachine vriendelijk gebouwd en met zoekmachine vriendelijk bedoelen wij niet alleen in technische zin. Wat houdt een zoekmachine vriendelijke webshop in en welke onderdelen horen bij dit proces?

– Technische optimalisatie
– Zoektermen analyse
– Concurrentie analyse
– Zoekmachine- en bezoekers-vriendelijke url structuur
– Zeer gemakkelijk te koppelen met Google Shopping en andere vergelijkingssite, zoals Twenga, Beslist en Kieskeurig

webshop

“Klanten bind je door een perfecte dienstverlening,” dat is de filosofie van Bol.com, Nederland’s grootste online webshop met een marktaandeel in boeken/CD’s/DVD’s van meer dan 60%.

Magento webshop

magento webshop

Alles zit standaard in Magento. Een overzicht van klanten, bestellingen met de actuele status en al uw categorieën en producten. U kunt in het CMS alles makkelijk beheren en bijhouden en via een handig dashboard heeft u in een keer de belangrijkste zaken bij elkaar.

WooCommerce webshop

woocommerce webshop

WooCommerce is binnen WordPress geïntegreerd zodat je maar met één thema (layout) hoeft te werken. Het WooCommerce winkeldeel behoeft enige stijlaanpassingen (onder andere de productpagina’s en checkout pagina’s) maar dit is vrij makkelijk aan te passen. Je hebt alles in één en je kan daardoor makkelijk een webshop in een gewone website plaatsen.

Prestashop webshop

prestashop webshop

Kiezen voor Prestashop heeft diverse voordelen zoals het grote aanbod aan templates, de meertaligheid en de talrijke modules zoals iDeal en andere betaaloplossingen. Door de open broncode is Prestashop volledig aan te passen aan uw wensen. Of u nu een geavanceerde koppeling wilt met uw facturatiesysteem of juist een eenvoudige webshop wilt. Met Prestashop kan het.

Uw webshop in de markt zetten

Door onze kennis en ervaring op het gebied van zoekmachine marketing en webshops ondersteunen wij u volledig op het gebied van marketing, met als uitgangspunt: dat wat u zelf kunt en wilt doen laten wij aan u over en adviseren wij indien gewenst en dat wat u niet zelf kunt of de tijd er simpelweg niet voor heeft doen wij voor u. Denk hierbij aan het inzetten van Google AdWords om direct te starten met verkopen.

Feit: “Bij 30% van de orders in een webshop ontstaan vragen. 75% van die vragen zijn zogenaamde WISMO (Where IS My Order) vragen.”

Vrijblijvend rond de tafel zitten?

Wilt u graag een afspraak maken om eens rond de tafel te zitten?, wij ontvangen u graag voor een vrijblijvende introductie.

Afspraak maken
Ondersteuning

Zoek en vind

Met onderstaande zoekveld kunt u door onze hele website heen zoeken.

Go!

Domeinnaam registreren

Met onderstaande zoekveld kunt u de beschikbaarheid van een domeinnaam controleren.

Of

Vraag het ons direct

×

Inloggen ECMS

Heeft u een abonnement op ons CMS?

 

Of

Inloggen Klantenportaal

Inzage in uw facturen, offerte's en lopende projecten.

×