Werkplekbeheer

Uw werkplek remote onderhouden, voortijdig voorkomen van problemen!

Ook gefrustreerd?…

Laat ons de touwtjes in handen nemen.

pcprobleem

Middels het remotebeheer kunnen wij, zonder fysiek op locatie aanwezig te zijn, uw computer overnemen. Zo kunnen we snel inhaken of meekijken in geval van calamiteiten. Ook het preventief onderhoud is hiermee binnen handbereik. Met het werkplekbeheer verzorgen wij uw werkplek en dragen we zorg voor een hoge beschikbaarheid en een veilige werkplek.

Besturingssysteem onafhankelijk

Onbegrensd support

Windows of Apple, wij hebben specialisten voor ieder van deze besturingssystemen. In het bedrijfsleven komt het vaker voor dat de twee besturingssystemen naast elkaar gebruikt worden, dit levert geen belemmering op voor het onderhoud en support.

Windows-help

Het up-to-date houden van uw pc is van groot belang. De “maker” van het besturingssysteem blijft zijn systeem bijwerken, vernieuwen, veiligheid wordt opgeschroefd, lekken worden gedicht etc.. Wij zorgen ervoor dat uw pc voorzien wordt van deze updates en fixes.

symantec-endpoint-protection

De cloud-versie van de Symantec virusscanner onder ons beheer voorziet u van de adequate reactie bij een infectie of aanval van buitenaf. Indien deze cloud virusscanner iets verdachts op uw pc ontdekt worden wij hiervan direct op de hoogte gesteld en kunnen we snel schakelen.

install

U wilt een nieuwe applicatie installeren maar dit wil niet direct lukken. Op afstand kunnen wij assistentie bieden bij het installeren van de nieuwe software.

pc-care

Wilt u professionele ondersteuning en assistentie? Dankzij deze directe manier van ondersteunen voorkomen we al snel “eigen experimenten”.

Ik kan u snel professionele ondersteuning bieden!

Veiligheid via de cloud!

Zorgeloos werken en surfen

Veilig werken op uw computer is een hoeksteen. Medewerkers binnen uw organisatie hebben het internet nodig voor downloads, uploads, emails. Simpelweg: het uitwisselen van informatie. Belangrijke informatie delen moet zo veilig mogelijk gebeuren. Als partner van Symantec bieden wij “cloud hosted” antivirus. Dankzij deze “managed antivirus” monitoren wij de status van uw virusscanner. Afhankelijk van de ernst van de situatie wordt er actie ondernomen om ervoor te zorgen dat u veilig kunt blijven werken.

De 5 lagen van beveiliging van de Symantec Endpoint Protection

– Netwerk: Stopt malware middels een protocol bewuste IPS en browser beveiliging.

– Bestand: Zoekt, vind en ellimineert malware op het systeem ter beveiliging tegen virussen, wormen, Trojans, spyware, bots en root kits.

– Reputatie: Alleen Symantec Insight gebruikt de collectieve kennis van 200+ milioen systemen en meer dan 3.1 miljard bestanden om onbekende en nieuwe malware te blokkeren.

– Gedrag: De SONAR monitor herkend bijna 1400 unieke gedragspatronen, hiermee wordt een potentieel gevaarlijk programma uitgeschakeld voordat deze schade kan aanrichten.

– Reparatie: Automatische verwijdering van malware en het bieden van krachtige tools zoals Symantec Power Eraser voor het verwijderen van hardnekkige malware.

Wat krijgt u?

Uw pc wordt voorzien van een klein softwarepakket waarmee we deze kunnen bedienen op afstand. Ook krijgt u de cloud virusscanner geinstalleerd.

Ondersteuning

Zoek en vind

Met onderstaande zoekveld kunt u door onze hele website heen zoeken.

Go!

Domeinnaam registreren

Met onderstaande zoekveld kunt u de beschikbaarheid van een domeinnaam controleren.

Of

Vraag het ons direct

×

Inloggen ECMS

Heeft u een abonnement op ons CMS?

 

Of

Inloggen Klantenportaal

Inzage in uw facturen, offerte's en lopende projecten.

×