Office365

Overal toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s!

Wat is office 365?

Alles-in-één service met betaling voor verbruik.

Office 365 biedt overal toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s, zodat u altijd op de hoogte blijft. Het omvat de vertrouwde productiviteitstoepassingen van Microsoft die uw team al gebruikt. Het biedt een hoogwaardige beveiliging en betrouwbaarheid. Het biedt IT-beheer en -efficiëntie, toegesneden op de unieke behoeften van uw organisatie. En het is een alles-in-één service met betaling naar verbruik voor een betaalbare prijs. Maar dat is nog maar het begin. Bekijk hieronder de demo.

Please accept preferences, statistics cookies to watch this video.

Ontdek hoe eenvoudig het is om aan de slag te gaan met Office 365 en uw bedrijf net dat extra beetje power te geven.

Dit kantoorpakket kent u ongetwijfeld. In Microsoft Office 2010 Professional Plus treft u de bekende programma’s Word, Excel, Outlook, PowerPoint en Access aan. Maar ook OneNote, Publisher, InfoPath, Communicator en SharePoint Workspace.

Een cloud-versie van Exchange Server kan worden gekoppeld aan Outlook om toegang tot e-mail, agenda, taken en contactpersonen te bieden. Een Web App laat gebruikers ook mail lezen en versturen vanuit een willekeurige browser of een mobiel apparaat, zoals iPhone, Android telefoons, Blackberry smartphones en Microsoft Windows telefoons.

Deze cloudversie van SharePoint helpt u bij het maken van sites voor het delen van documenten en andere informatie met medewerkers, en desgewenst ook leveranciers en klanten. U kunt belangrijke documenten op één plaats bewaren en er zeker van zijn dat iedereen de laatste versie gebruikt. Via teamsites kunt u teams een eigen plaats voor online samenwerking geven. Natuurlijk kan worden beheerd wie toegang krijgt tot welke informatie.

Met Microsoft Lynch wordt het vinden van en contact leggen met de juiste persoon binnen de organisatie eenvoudig. U kunt met een druk op de knop een instant messaging sessie starten, een audio- of videogesprek voeren en online vergaderingen houden. Verder is het mogelijk uw bureaublad en de toepassingen daarop te delen met anderen of een online whiteboard te creëren.

Wilt u een demonstratie van dit geweldige product?

Overal toegang en platform onafhankelijk

Werken zonder grenzen.

Krijg toegang tot de laatste e-mailberichten en agenda’s vanaf je pc, Mac, webbrowser, Windows Phone, iPhone, Android-telefoon, Symbian-telefoon en BlackBerry. Ben je je telefoon kwijt? Je kunt gegevens van je apparaat wissen om onbevoegde toegang te voorkomen.

office365

Technisch voordeel

Via een eenvoudige beheerconsole kunnen één of meerdere personen binnen de organisatie alle functies, instellingen en implementatie voor alle medewerkers regelen. Daarvoor hoeft u geen IT-specialist te zijn en geen speciale opleiding te volgen.

Veiligheid staat voorop

Microsoft Office365 is veilig te gebruiken. In tegenstelling tot andere Amerikaanse cloud aanbieders respecteert Microsoft uw privacy. Data die u binnen Office365 plaatst blijft ook binnen de EU. Microsoft Office365 is zelfs door De Nederlandse Bank (DNB) aangemerkt als enige cloud platform dat door banken gebruikt mag worden. Dat zegt wel wat.

Meer informatie over de veiligheid en beveiliging van en binnen Microsoft Office365 vindt u in het Microsoft Office365 Trust Center:
http://office.microsoft.com/nl-nl/business/office-365-trust-center-cloud-computing-security-FX103030390.aspx

Ondersteuning

Zoek en vind

Met onderstaande zoekveld kunt u door onze hele website heen zoeken.

Go!

Domeinnaam registreren

Met onderstaande zoekveld kunt u de beschikbaarheid van een domeinnaam controleren.

Of

Vraag het ons direct

×

Inloggen ECMS

Heeft u een abonnement op ons CMS?

 

Of

Inloggen Klantenportaal

Inzage in uw facturen, offerte's en lopende projecten.

×