Logo & Huisstijl

Logo’s voor merken zijn heel erg belangrijk. In een groot deel van de wereld kunnen mensen geen Nederlands of Engels lezen – maar zijn heel goed in het onthouden van symbolen.

Visuele identiteit

Waarom een huisstijl?

Ieder bedrijf heeft een eigen gevoel, een eigen stijl die wordt uitgedragen in de manier waarop er met zaken wordt omgegaan en in welke branch het bedrijf zich bevind. Natuurlijk kan dit alles vaak niet in één oogopslag gezien zijn, maar een huisstijl of zelfs alleen een logo kan enorm helpen in het overbrengen van uw boodschap.

Een logo moet natuurlijk één zijn met de uitstraling van uw bedrijf. Het is een visuele belichaming van uw bedrijf, en daarmee moet het natuurlijk uw klanten aanspreken. Meer dus dan enkel wat letters en een plaatje.
De huisstijl sluit volledig op het logo aan. Het is een deel van uw bedrijfsidentiteit, en daar maken onder andere naam, logo, kleur, typografie(lettertype) en layout deel van uit. Een huisstijl blijft consistent van briefpapier tot brochure, waardoor een klant in één oogopslag uw bedrijf kan herkennen. Een eenduidige boodschap die op een lijn staat met de filosofie van het bedrijf.

Wij kunnen voor u een logo op zich ontwerpen, maar we kunnen ook uw volledige huisstijl onder handen nemen, en daar zit natuurlijk automatisch een logo bij. Samen met u gaan wij in overleg, we onderzoeken uw bedrijf en luisteren naar uw wensen om zo een logo en bijpassende huisstijl te creeëren die volledig aansluiten bij uw wensen en doelgroep.

Een logo verkoopt niet, het identificeert. Het krijgt zijn betekenis door de kwalitiet van datgene dat het symboliseerd, niet andersom. Een logo is minder belangrijk dan het product dat het vertegenwoordigt; wat het betekent is belangrijker dan hoe het  eruit ziet.

Ondersteuning

Zoek en vind

Met onderstaande zoekveld kunt u door onze hele website heen zoeken.

Go!

Domeinnaam registreren

Met onderstaande zoekveld kunt u de beschikbaarheid van een domeinnaam controleren.

Of

Vraag het ons direct

×

Inloggen ECMS

Heeft u een abonnement op ons CMS?

 

Of

Inloggen Klantenportaal

Inzage in uw facturen, offerte's en lopende projecten.

×