Social Media

Een krimpende markt?! Dat vraagt om goede online marketing!

De sociale netwerken

Wat doen wij nou precies?

Op uw verzoek zetten wij voor u een account op bij de bovengenoemde social media. Dat betekent dat er voor u een pagina wordt gemaakt op Twitter, Facebook, LinkedIn en Google+. Die pagina’s voorzien wij natuurlijk van content in een stijl die bij uw bedrijf past. Indien deze voor handen is zelfs in uw huisstijl!

Maar daar houdt het niet mee op. Wij kunnen ook uw pagina’s monitoren en bijhouden zodat er geen gevaar voor inactiviteit is. We sturen bij waar nodig en denken mee met wat u graag wilt. We zullen niet zomaar grote dingen aanpassen of veranderen, dat gebeurd allemaal in overleg.

Samen met u bedenken wij een strategie die uw bedrijf het meeste ligt. Deze houden wij dan voor u aan. Gevolgen hiervan zijn het genereren van meer fans en/of volgers en daarmee een grotere naamsbekendheid. Wanneer de accounts goed worden bijgehouden zullen de bezoekersaantallen en de activiteit op uw eigen website ook verhogen en wordt op den duur zelfs uw vindbaarheid stukken verbeterd. Wij kunnen ook nog verschillende social media accounts aan elkaar koppelen, zodat er een klein netwerk ontstaat waar mensen gemakkelijker doorheen kunnen navigeren om uw bedrijf beter te leren kennen.

Natuurlijk heeft u het laatste woord, maar wij zullen u altijd bijstaan met advies, om samen met u het meest optimale resultaat te behalen. Wij verdiepen ons in uw bedrijf en/of het betreffende product, waardoor het zeker is dat wat wij voor u opzetten ook echt passend is.

Met veel plezier helpen wij ook u!

93 % van de marktgangers gebruiken social media voor hun bedrijf en zakendoen.

social media

Ondersteuning

Zoek en vind

Met onderstaande zoekveld kunt u door onze hele website heen zoeken.

Go!

Domeinnaam registreren

Met onderstaande zoekveld kunt u de beschikbaarheid van een domeinnaam controleren.

Of

Vraag het ons direct

×

Inloggen ECMS

Heeft u een abonnement op ons CMS?

 

Of

Inloggen Klantenportaal

Inzage in uw facturen, offerte's en lopende projecten.

×