Social

Ook het woord verspreiden op het sociaal net?! Bel 0413-287306 voor een afspraak.

De belangen

Leg de focus daar waar nodig.

Tegenwoordig is de positie van uw pagina in de zoekmachines meer dan alleen het verwerven van backlinks. Uw content moet ook tweets, voorkeuren en stemmingen van social media gebruikers hebben. Echter, om de return-of-investment (ROI) op zoekopdrachten te meten is eenvoudiger dan het schalen van uw social media succes. Dat is de reden waarom marketeers de zoekopdracht zien als een veilige haven om te investeren. Bovendien, zoekmachine-gebruikers zijn van plan om te zoeken naar iets dat dichter bij aankoopbeslissingen ligt, terwijl de sociale media gebruikers inloggen om te “socializen”.

social

Evolutie

Maar door de evolutie van het Internet hebben sociale signalen nu ook gevolgen voor SEO rankings. Zoekmachines zien deze signalen als een menselijke daad, en stimuleren marketeers om te investeren in social seeding als onderdeel van hun online marketing strategie.

Wij dragen de zorg!

Onderhoud & Sociale Interactie.

U wilt natuurlijk weten wat uw inspanningen in het internetlandschap opleveren, dat is logisch. Zeker gezien de financiële crisis die de zakelijke wereld choqueerde gedurende de afgelopen jaren, wordt het onderdeel ROI en resultaatmonitoring steeds belangrijker binnen social media marketing en internetstrategie.

Eclipse Design is een van DE experts in Nederland op het gebied van social media marketing strategie. Uw Social Media strategie kan door ons samen met u compleet uitgewerkt en geïmplementeerd worden, zodat ook u de kansen van social media op een structurele wijze kunt benutten.

Social Seeding

Een online marketing proces waarbij kwaliteits content wordt tentoongesteld op zeer zichtbare platforms zoals blogs, sociale aggregatie sites, social communities, portals, e-mail en zelfs messaging-diensten.

Bel of mail ons voor meer informatie over de mogelijkheden!

social_icons

Social Buttons op uw website?

Vanaf: €80,- te implementeren

Wij kunnen van verschillende social media platformen de “sharing buttons” op uw website plaatsen zodat uw bezoekers uw content kunnen delen met hun sociale kring. Dit is in de meeste gevallen in een handomdraai geregeld. Maakt u gebruik van maatwerk software, ook geen probleem!

Bel op 0413-287306 met een van onze specialisten voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Sociaal denken vraagt om begrip en geduld

U kunt twijfels hebben bij het nemen van de stap in de “sociale” wereld. Wij nemen de tijd om een aantal vragen te beantwoorden.

Kan ik alles wel bijhouden, wat als er negatieve reactie's geplaatst worden?

Kan mijn website voorzien worden van  social media buttons zonder dat ik bedrijfspagina's hoef aan te maken op de verschillende social media platformen?

Mijn website is al erg gedateerd, dient deze nog te voldoen aan bepaalde eisen?

Ondersteuning

Zoek en vind

Met onderstaande zoekveld kunt u door onze hele website heen zoeken.

Go!

Domeinnaam registreren

Met onderstaande zoekveld kunt u de beschikbaarheid van een domeinnaam controleren.

Of

Vraag het ons direct

×

Inloggen ECMS

Heeft u een abonnement op ons CMS?

 

Of

Inloggen Klantenportaal

Inzage in uw facturen, offerte's en lopende projecten.

×